Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


StartUp LightUp - Ana Drev

dne 17.10.202317.10.2023

Kraj: Velenje

Lokacija: SAŠA Inkubator, Velenje


Pridruži se dogodku StartUp LightUp, ker bomo z Ano Drev skočili iz smučarskih v podjetniške čevlje.


Ana je bivša članica Slovenske reprezentance v alpskem smučanju, katere članica je bila 15 let. Je večkratna udeleženka Olimpijskih iger in Svetovnih prvenstev, njena najboljša uvrstitev na velikih tekmovanjih pa je 9. mesto na OI in 7. mesto na SP. V Svetovnem pokalu je dvakrat stala na stopničkah, v skupnem seštevku Svetovnega pokala, pa je bila večkrat med deseterico.

V zadnjih letih kariere, jo je objel poslovni svet in ustanovila je blagovno znamko Snow Monkey, ki se ji je popolnoma posvetila po zaključku smučarske kariere. Ko se je njena podjetniška pot začela, sama pravi, da ni imela pojma o podjetništvu, potem pa je vse postalo večje, kot si je kadarkoli predstavljala.

Smučanje ji je dalo ogromno. Vztrajnost in nepopustljivost, s tem se je rodila, smučanje pa jo je obrusilo še v potrpežljivosti in jo naučilo sprejeti dejstvo, da vse terja svoj čas. Sploh nič čudnega, da ji v podjetništvu šiba kot po maslu, saj zna iz napak potegnit najboljše, sprejema negotovost in se nenehno izpopolnjuje. Vse to pa so krasne značilnosti uspešnih startupov.

Zase pravi, da ni tipična podjetnica, nas pa zanima ravno ta njen drugačen pogled na podjetništvo.

Na dogodku bomo vpogledali v Anine najljubše trenutke v podjetništvu, razpravljali o ravnotežju med delom in zasebnim življenjem ter spoznali, kako v poslu ostaja inovativna in ustvarjalna. Ana bo delila tudi najpomembnejše lekcije, ki jih je pridobila na svoji podjetniški poti, ter odgovorila na vprašanja publike.

Pridruži se, da ji skupaj prisluhnemo, kako je smučarske čevlje zamenjala za podjetniške in kako je treba z žulji v podjetništvu na športno podjetniški način.

Pogovor bo potekal v torek, 17. 10. 2023 s pričetkom ob 18ti uri v prostorih SAŠA inkubatorja.

Dogodek je brezplačen, PRIJAVA JE OBVEZNA in število prijav omejeno. Pri prijavi izpolni vsa polja. Če se zgodi, da se dogodka ne moreš udeležiti, se odjavi najmanj 24 ur prej, da prijavo omogočiš drugemu zainteresiranemu.

Več o dogodku in prijavnico najdeš na tej povezavi