Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Digitalna preobrazba - Spoznajmo tehnologijo in poklice prihodnosti (Digitalno središče Slovenije)

dne 11.11.202111.11.2021

Kraj: Ljubljana


Tretji dogodek, ki jih Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIHS) skupaj s partnerji vsak mesec organizira v Digitalnem središču Slovenije bo potekal na temo Digitalna preobrazba

Potekal bo od 9. do 15. ure. Vsako polno uro bo pripravljen 90-minutni voden ogled za največ 35 oseb po interaktivnih delavnicah, namenjenih predstavitvam različnih inženirskih poklicev. 

Na posameznem dogodku boste spoznali tehnologije in kompetence za poklice prihodnosti v obliki kratkih interaktivnih delavnic, kjer boste lahko sami preizkusili in se spoznali s sodobno tehnologijo na različnih področjih. Dogodek se bo zaključil z moderirano interaktivno predstavitvijo poklicev navdihujočih sogovornikov in strokovnjakov na področju digitalizacije. Na voljo bodo tudi vsebine slovenskega kvIZUMa (digitalno) in aplikacija KAMbi. Vabimo vas, da termin obiska rezervirate TUKAJ. Prijave na posamezni termin dogodka sprejemajo do 3 dni pred začetkom dogodka.  Digitalno središče Slovenije se nahaja v BTC Cityju v Ljubljani (Šmartinska cesta 152, Hala 1, Ljubljana).