Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Robotika in Industrija 4.0 - Spoznajmo tehnologijo in poklice prihodnosti (Digitalno središče Slovenije)

dne 21.12.202121.12.2021

Kraj: Ljubljana


Četrti in zadnji dogodek, ki jih Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije (DIHS) skupaj s partnerji vsak mesec organizira v Digitalnem središču, bo tokrat potekal na temo Robotika in Industrija 4.0.
Osrednja tema dogodka bo umetna inteligenca. Potekal bo od 9. do 15. ure. Vsako polno uro bo pripravljen 90-minutni voden ogled za največ 35 oseb po interaktivnih delavnicah, namenjenih predstavitvam različnih inženirskih poklicev. 

Na posameznem dogodku boste spoznali tehnologije in kompetence za poklice prihodnosti v obliki kratkih interaktivnih delavnic, kjer boste lahko sami preizkusili in se spoznali s sodobno tehnologijo na različnih področjih. Dogodek se bo zaključil z moderirano interaktivno predstavitvijo poklicev navdihujočih sogovornikov in strokovnjakov na področju digitalizacije. Na voljo bodo tudi vsebine slovenskega kvIZUMa (digitalno) in aplikacija KAMbi. Vabimo vas, da termin obiska rezervirate TUKAJ. Prijave na posamezni termin dogodka sprejemajo do 3 dni pred začetkom dogodka.  Digitalno središče Slovenije se nahaja v BTC Cityju v Ljubljani (Šmartinska cesta 152, Hala 1, Ljubljana).