Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Dan najboljše prakse - Agilna in digitalna proizvodnja z logistiko

dne 04.10.202204.10.2022

Kraj: Ljubljana


Napovedujemo tradicionalno, letos že 11. konferenco Dan najboljše prakse, ki bo po treh letih ponovno potekala v živo v Ljubljani na GZS 4. oktobra od 10. ure dalje. 

Tema letošnje konference je aktualna, saj se bomo posvetili pomenu agilne in digitalne proizvodnje z logistiko, kot odziv na izredne svetovne in slovenske razmere v dobavnih verigah ter proizvodnih procesih.

Dan najboljše prakse je namenjen predvsem izmenjavi dobrih praks, tokrat na temo agilne proizvodnje za preobrazbo v zeleno in digitalno prihodnost. Predstaviti vam želimo trende v dobavni verigi in logistiki ter načine, kako lahko tehnologija preobrazi svet pametne logistike. Zanimivi mednarodni in domači strokovnjaki bodo z nami delili svoje dobre prakse na podlagi praktičnih primerov. Udeleženci boste imeli priložnost sodelovati na interaktivni delavnici, kjer boste lahko izrazili svojo kreativnost izven svojih okvirjev.

Konferenca je tradicionalno namenjena strokovnjakom in odločevalcem iz podjetij, ki so vpeti v procese nenehnega izboljševanja na področju proizvodnje, razvoja ter iskanja novih dobavnih in optimiziranih logističnih poti.

Konferenco organizira Zbornica elektronske in elektroindustrije pri GZS, ki je tudi koordinator grozda Pametne tovarne (SRIP Tovarne prihodnosti).

Več o programu in prijava je na voljo tukaj