Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Prihodnost umetne inteligence

dne 05.09.202305.09.2023

Kraj: Velenje

Lokacija: Velenje


Pridruži se na dogodku, na katerem se bo vse vrtelo okoli PRIHODNOSTI UMETNE INTELIGENCE.

Zakaj je to pomembno?
Ker je v svetu, ki ga poganja hiter tehnološki napredek umetne inteligence, ohranjanje prednosti pomembnejše kot kdaj koli prej. Z zgodnjim sodelovanjem s prostorsko umetno inteligenco lahko pomagaš oblikovati strateško načrtovanje, ublažiš morebitne izzive in izkoristiš priložnosti za izboljšanje učenja, usposabljanja, uspešnost in oblikovanja politik v organizaciji.

O čem bo potekala razprava?

  • o tem kako bo prostorska umetna inteligenca pretresla trge dela in kaj to pomeni za tvoj sektor
  • kako se pripraviti na AI revolucijo in kako jo spremeniti v priložnost
  • kako uvesti prostorsko AI za spodbujanje inovacij, razvoj delovne sile in dolgoročne trajnosti


Glavni govorec bo Dan Lejerskar,  vodja svetovne turneje EON Spatial AI World Tour. Gre za izjemno popotovanje, ki se bo odvilo v 24-tih svetovnih destinacijah in se poglobilo v neskončne širine uporabe umetne inteligence. Dan Lejerskar je ustanovitelj, predsednik in izvršni direktor EON Reality – globalnega tehnološkega podjetja, ki je specializirano za razvoj in implementacijo razširjene resničnosti (XR). Dan jasno vidi prihodnost, v kateri se sile XR (obogatena-razširjena resničnost) in AI združijo, da bi interakcijo med človekom in računalnikom pognale na nove ravni in kjer bo vse to dostopno širši javnosti.

Pridi in ne zamudi priložnosti, da se poglobiš v prihodnost umetne inteligence, ki je pravzaprav že tu. Vzpon AI predstavlja ogromen globalni premik, ki s sabo prinaša tako priložnosti kot izzive in ti si ga enostavno ne moreš privoščiti prezreti.

Več o dogodku si lahko prebreš tukaj, prijavnica pa je na voljo tukaj