Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


StartUp LightUp - Maja Švener

dne 10.10.202310.10.2023

Kraj: Velenje

Lokacija: SAŠA Inkubator, Velenje


Pridruži se dogodku StartUp LightUp, kjer bo gostja pogovora Maja Švener.

Maja je soustanoviteljica podjetja Konverzija d.o.o., ki vodi spletno trgovino Ličila.si in PINK PANDA, ki jo najdete v kar desetih državah sveta. Začetek se je zgodil v dnevni sobi, s 3000 eur investicije, v naslednjih desetih letih pa je rast presegla 20 milijonov evrov.

Maja je podjetnica z bogatimi izkušnjami in njena pot je živa slika tega, da so vztrajnost, strast in inovativnost, ključ do uspeha. Njena podjetniška pot je zgodba o tem, kako se lahko z vizijo, trdim delom in premagovanjem ovir dosežejo izjemni rezultati. Na dogodku bo Maja z nami podelila, česa jo je pot od tisočaka do milijona naučila, dodana vrednost dogodka, pa so nedvomno vprašanja iz občinstva, za katera nam bo Maja na voljo.

Je to dogodek zate?
Ne glede na to, ali šele začenjaš s svojo podjetniško potjo, ali pa si v podjetništvu že stari maček, brskanje po možganih uspešnih podjetnikov, je vedno krasna dodana vrednost širši sliki ali sliki izven okvirjev, ki je, ko smo »all in« v svoj biznis, pač ne uspemo videti.

Pogovor bo potekal v torek, 10. 10. 2023 s pričetkom ob 18ti uri v prostorih SAŠA inkubatorja.

Dogodek je brezplačen, PRIJAVA JE OBVEZNA in število prijav omejeno. Pri prijavi izpolni vsa polja. Če se zgodi, da se dogodka ne moreš udeležiti, se odjavi najmanj 24 ur prej, da prijavo omogočiš drugemu zainteresiranemu.

Več o dogodku in prijavnico najdeš na tej povezavi