Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


GoDigital 2023

dne 14.11.202314.11.2023

Kraj: Brdo pri Kranju

Lokacija: Brdo pri Kranju


Vaši podatki, vaša super moč! 

PODATKI so življenjska sila gospodarstva in gonilo INOVACIJ. V današnjem poslovnem svetu so ključni za USPEŠNOST podjetij in organizacij. V svetu, kjer podatki postajajo vse bolj dragoceni, je sposobnost njihovega učinkovitega zbiranja, analize in uporabe ključna za USPEH. Podjetja, ki znajo izkoristiti to življenjsko silo, bodo na poti do inovacij, RASTI in trajnega uspeha. Zato je jasno, da so podatki ne le PRILOŽNOST, temveč tudi NUJNOST za vsako podjetje in organizacijo, ki si želi slediti tempu sodobnega POSLOVNEGA sveta.

Vabljeni na konferenco GoDigital 2023 - Vaši podatki, vaša supermoč, največjo neodvisno poslovno konferenco na področju digitalizacije v Sloveniji, ki bo potekala 14. novembra 2023, na Brdu pri Kranju.

Gostili bodo tako domače kot tuje strokovnjake z zanimivimi in aktualnimi keynote predavanji, odgovore iskali v okrogli mizi - Kako izkoristiti moč podatkov in umetne inteligence za ustvarjanje poslovne vrednosti? ter že drugič podelili nagrado GoDigital za najboljši digitalni projekt leta!

Organizatorji: Gospodarska zbornica Slovenije, Združenje za informatiko in telekomunikacije, IKT Horizontalna mreža

Več o programu in prijvnica so na voljo na tej povezavi.