Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Kriza spodbuja inovativnost

21 maj 2020

Spletna stran TrendWatching in skupnost Business of Purpose  sta ustvarila spletno stran www.covidinnovations.com, kjer dnevno objavljajo inovativne rešitve in kreativne pristope, ki se jih podjetja ali posamezniki lotevajo ali izumljajo v času korona krize.

Tudi ekipa Inženirke in inženirji bomo! budno spremlja inovacije in prebojne ideje na trgu ter jih skrbno beleži. Z vami delimo navdušujoče zgodbe in prebojne produkte. Izpostavljamo tiste, ki želijo pozitivno vplivati, reševati izzive trenutnega časa in prihajajoče 'nove realnosti'.

Pred nami so časi novih priložnosti, poslovnih transformacij, digitalizacije, bolj trajnostno naravnanih strategij, novih produktov … Upamo, da vas bodo zgodbe, ki jih delimo z vami, navdihnile in pomagale pri vaših zagonskih idejah, ki bodo krojile prihodnost našega gospodarstva.

POZIV: Pozivamo vas, da z nami delite svoje zgodbe, rešitve, inovativne pristope, produkte, da z njimi navdušimo Slovence in jih dodatno motiviramo. Vaše zgodbe nam posredujte na metka@mediade.si