Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Kam se vpisati naprej? Pridi 22. in 23. januarja na 13. Informativo ONLINE!

18 januar 2021

Si dijak/inja in še ne veš, kam se bi vpisal/a naprej? Gimnazija ali srednja poklicna šola? Te zanimajo inženirski poklici? Pridi na 13. Informativo ONLINE!, kjer bomo predstavili tudi KAMbi aplikacijo, ki vam lahko pomaga pri odločitvi. Letos boste lahko spremljali dogodek varno, brezplačno, brez maske, direktno iz udobnega kavča in vašega računalnika.

Na Informativi se bo tokrat predstavilo več kot 140 izobraževalnih programov – vse štiri slovenske univerze s svojimi članicami, izobraževalni programi srednjih šol in gimnazij, šolski centri, višje strokovne  šole,  nekaj predstavnikov  tujih univerz, Center Republike Slovenije za poklicno izobraževanje – CPI, institucije, ki ponujajo informacije, povezane z izobraževanjem, od štipendiranja, bivanja v času študija, dela in študija v tujini ter tudi podjetja, ki se bodo v dveh dneh, na enem mestu, predstavljali in širili koristne informacije o svojih programih in praksah.

Med njimi tudi iniciativa Inženirke in inženirji bomo. Naša ekipa, ki stoji za aplikacijo KAMbi, bo predstavila, kako vam lahko poznavanje svojih osebnostnih lastnosti pomaga pri izbiri vašega poklica prihodnosti.

Več o programu na https://www.informativa.si/program/

Se e-vidimo!