Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Priložnost za bodoče mehatronike v farmacevtski industriji

06 julij 2021

Perspektivni in vedoželjni dijaki, ki si želite delati in razvijati na področju mehatronike in imate željo po nadaljevanju svoje karierne poti v farmacevtski industriji vabljeni k oddaji vloge za kadrovsko štipendijo.

S ciljem povečati ustvarjanje, prenos in uporabnost znanja ter okrepiti neposredne povezave teorije s prakso, Novartis odpira vrata dijakom, ki si želijo dela v dinamičnem okolju. Mladim talentom nudijo vpogled v farmacevtsko okolje, mentoriranje s strani strokovnjakov posameznega področja, sodelovanje v obliki prakse kot pomoč na njihovi karierni poti.

V Lek d.d. za šolsko leto 2021/2022 trem (3) motiviranim dijakom ponujajo priložnost, da se poklicno in osebnostno razvijajo ter uresničijo svoje poklicne ambicije.

Razpisujejo:

  • 2x štipendiji, smer mehatronik za srednje šolsko strokovno izobraževanje (1x štipendija namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 3. letnik, 1x štipendija namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 4. letnik)
  • 1x štipendijo, smer mehatronik za poklicno tehniško izobraževanje – PTI, ki je namenjena dijakom, ki bodo v šolskem letu 2021/2022 vpisani v 4. ali 5. letnik


Več o razpisu, pogojih in prijavi si preberite tukaj.