Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


SAŠA Inkubator vabi: FUTURE X - Kreiraj svojo prihodnost in bodi z nami!

02 december 2021

SAŠA Inkubator 7. decembra od 12:00 do 19:00 organizira 4. mednarodno konferenco FUTURE X. Misija konference je ustvarjanje nove dimenzije X, kjer povezujejo nove tehnologije, start- upe in korporacije na temo prihodnosti industrije 4.0.

Na konferenci sodelujejo nadarjeni, v prihodnost usmerjeni govorci iz različnih držav: Hrvaške, Bosne, Slovenije, Avstralije in Norveške. Gosti bodo delili vpoglede, kako oblikovati ekipe in ljudi opolnomočiti ter motivirati za agilno, odločno zasledovanje priložnosti za inovacije, o digitalizaciji v industriji, podirali bodo mite o umetni inteligenci in predstavili primer pametnega mesta in rešitev.  

Konferenca Future X je za vse udeležence brezplačna in poteka ONLINE. Prijave pa so obvezne. Na dan dogodka boste prejeli povezavo za spremljanje konference.

Start-upi vabljeni
Vse start-upe vabijo, da se registrirajo na njihovi novi Platformi Future X, ki odpira vrata do korporacij, ter jih navdušite s svojim znanjem, podjetniškimi idejami, s katerimi se ukvarjate ter s tem zgradite most do sodelovanja in uspešno pot v prihodnost.

Več o konferenci na povezavi.