Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Gen-i vabi na Trading Challenge

23 februar 2022

Gen-i organizira online tekmovanje za vse, ki bi se radi preizkusili v trgovanju z energijo. V osem tednov dolgem izzivu bodo udeleženci s pomočjo strokovnjakov iz podjetja pridobili vse potrebno znanje, nato pa se bodo individualno preizkusili v trgovanju.

Trading Challenge je program, v katerem so združili teoretična predavanja in praktični preizkus v trgovanju z energenti. Na predavanjih bodo udeleženci prejeli vse potrebno znanje za samostojno postavljanje strategij in razmišljanje o dogajanju na trgu. S pridobljenimi informacijami se bodo lahko nato v obliki simuliranega trgovanja (t. i. 'paper-trading') preizkusili v praksi, med katero te bomo spremljali z mentorsko podporo.

Udeleženci bodo skozi program spoznali osnovne principe trgovanja z energenti, se naučili postavljati strategije in razmišljati o dogajanju na trgu ter dobili priložnost za trgovanje z energenti v okolju brez dejanskih finančnih tveganj.

Gen-i k prijavi vabi polnoletne osebe, med prijavljenimi pa bodo izbrali skupino sodelujočih. Udeleženec z najboljšim izkupičkom trgovanja bo tudi nagrajen. Prijave na tekmovanje zbirajo do 7. marca 2022 na svoji spletni strani.

Več informacij najdete na povezavi.