Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Pripravljali smo se na JA nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje 2023

16 marec 2023

Projekt Inženirke in inženirji bomo tudi letos sodeluje v programu Moje podjetje, v organizaciji Junior Achievement Slovenija. S svojim znanjem in izkušnjami pomagamo opolnomočiti bodoče mlade podjetnike pri njihovem vstopu na trg dela in v svet podjetništva.  

V sredo, 15. marca je bilo uspešno izvedeno zadnje izobraževanje dijakov v letošnjem šolskem letu, kjer smo dijakom omogočali pripravo na nacionalno tekmovanje. Na pobudo JA Slovenija smo združili moči z Novo ljubljansko banko.

V Centru inovativnega podjetništva Nove ljubljanske banke smo izpeljali izobraževanje za dijake in učitelje, kjer smo se posvetili izjemno pomembnim temam na področju financ, hkrati pa mlade naučili kako pripraviti uspešno predstavitev svojega podjetja oz. dober pitch. Mlade bodoče podjetnike je o veščinah in trikih dobre predstavitve izobrazil Gregor Smolej v sodelovanju z dvema predstavitvama preteklih tekmovalcev v programu Moje podjetje (Špela Pezdir, Lamp‘ca in Jakob Osredkar, Nebeški Jogurt), ki sta pomagala pri praktični ponazoritvi izpeljave pitch-a.